Kom igångStäll en frågaLogga inInformation

Drömresan

Alla som säljer Bra Förlags jultidningar har chans att vinna ett resepresentkort värt 20.000 kronor! Skriv på baksidan av ordersedeln varför du valde att sälja för Bra Förlag, så deltar du i tävlingen. Om du beställer via internet får du fylla i ditt tävlingsbidrag i en enkät som startar efter att du bekräftat din order.

Ordern måste vara betald senast den 31 januari för att delta. Bland inkomna förslag utser en jury vinnaren. Vinnaren svarar själv för eventuellt vinstskatt.

Grattis till 2021 års vinnare!

Vinnaren av 2021 års Drömresa är dragen och denna gång gick vinsten till familjen Broberg i Västerås! Stort grattis till dem och vi hoppas att de får en fantastisk resa när chansen uppstår.

Stort tack till alla som deltog i 2021 års försäljning, och tack för alla synpunkter och tips! Generellt har ni och era kunder varit nöjda med både tjänsten och utbudet, vilket även visade sig i försäljningsstatistiken. Medelförsäljningen ökade till den högsta siffran någonsin hos oss. Det betyder dels att produkterna sålde bra, men även att ni säljare hamnade högre upp i premiestegen och fick välja bland fler premier än tidigare. Kul! Men självklart finns alltid förbättringsmöjligheter, dels i form av nya produkter men också smidigare lösningar för att sälja, skicka in sin order, välja premier och så vidare. Vi har många planer inför nästa säsong och lovar att göra vårt bästa!

Så stort tack för 2021 och vi hoppas att ni får en fantastisk vår, sommar och höst - tills att vi ses igen!

/Bra Förlag

Uppdaterat 2022-02-23

Sälj jultidningar!